кадър: БНТНовината за смъртта на уважавания акушер-гинекологът проф. д-р Георги Хубчев

...
кадър: БНТНовината за смъртта на уважавания акушер-гинекологът проф. д-р Георги Хубчев
Коментари Харесай

Имунологът акад. Богдан Петрунов: Притесняват ме смъртните случаи на медиците

кадър: Българска национална телевизия

Новината за гибелта на уважавания акушер-гинекологът проф. доктор Георги Хубчев обиколи всички медии през вчерашния ден. Припомняме, че той е бил диагностициран с коронавирус на 2 октомври и след утежняване на положението му, е приет в болница в ОАИЛ. 15 дни сътрудниците му са се борили за неговия живот, употребявайки всички вероятни способи.За страдание това не е помогнало.

Днес по тематиката за разпространяването на вируса се изрече и Имунологът акад. Богдан Петрунов.  призна, че е обезпокоен от данните за COVID-19 у нас и най-много смъртните случаи на медиците. Той сподели, че те са най-изложени на болестта. Специалистът изрече рецензия към неглижирането.

„ Моля ви, внимавайте доста, тъй като да не стане по този начин, че няма да има кой да ни лекува. Имам възприятието, че нашето общество приема нещата безусловно умерено. Навсякъде заведенията са цялостни, улиците са цялостни, все едно няма нищо. Има хора, които не имат вяра, че Земята е кръгла и още мислят, че Слънцето се върти към Земята. Ние не може да се съобразяваме с такива хора “, разяснява той.

Имунологът обърна внимание, че в целия свят се вижда към този момент втора вълна.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР